Stages

Bij de Bascule kun je als student terecht voor een Hbo of universitaire stage. Je kunt stagelopen als je derde- of vierdejaars student bent. De Bascule biedt diverse stageplaatsen binnen de verschillende afdelingen aan.

Deze stageplaatsen zijn gekoppeld aan erkende opleidingen zoals:

 

Hbo-stage

SPH/MWD/Pedagogiek

Vaktherapie

Psychomotore therapie

Verpleegkunde 

 

Universitaire stage

Psychologie

Orthopedagogiek

Neuropsychologie

 

Hbo-stage

Op dit moment is het niet meer mogelijk om te solliciteren voor een Hbo stage bij de Bascule. Wij zijn voorzien van voldoende aanmeldingen.  

Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.

Solliciteren Hbo Stage

Universitaire stage

Om in aanmerking te komen voor een universitaire stageplek kun je kijken naar de vacatures via de knop Ga naar vacatures. Staan er nog geen vacatures op onze website of staat jouw gewenste vacature er niet tussen? Dan zijn er geen stageplekken beschikbaar.

Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.
 

Ga naar vacatures

Onderzoeksstage

De Bascule biedt Hbo en Wo studenten de mogelijkheid een onderzoeksstage te doen. Hiervoor zijn concrete vacatures opgesteld waar je op kunt solliciteren. Staat jouw gewenste vacature en/of onderwerp er niet bij? Dan zijn er geen mogelijkheden om een onderzoek te doen.


Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling.

Ga naar vacatures

VOG

Heb je een van onze stageplekken weten te bemachtigen? Gefeliciteerd! Belangrijk om te weten is dat stagiaires alleen stage kunnen lopen als zij in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag. Deze moet vooraf de start van jouw stage zijn aangevraagd. Dit kun je doen bij jouw gemeente. Zonder een VOG kun je bij de Bascule geen stagelopen. De kosten worden vergoed door de Bascule.

Vragen?

Kom je er met bovenstaande informatie niet uit en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via stage@debascule.com.


Powered by Emply